Fietsnieuws

Fietsers Welkom!

11-08-2014

Fietsers Welkom! Informatie voor fietsvriendelijke bedrijven.Een heerlijke fietstocht is pas echt geslaagd wanneer je als fietser een goede ontvangst krijgt op dat leuke terrasje onderweg, op de camping of in […] The post Fietsers Welkom! appeared first on Fietsactueel.nl.
Lees verder...

Unieke route door het Gooi

07-08-2014

Een mooie knooppuntenroute door Het Gooi. Plaatsen die worden aangedaan zijn Huizen, Laren, Blaricum en Eemnes. Bijzondere bezienswaardigheden en attracties onderweg: Singer Museum, museum Hofland en de Gooise heide. Van […] The post Unieke route door het Gooi appeared first on Fietsactueel.nl.
Lees verder...

Fiets gebruiken als vervoermiddel maakt meest gelukkig

07-08-2014

Volgens een recent onderzoek dat uitging van de Clemson University in de VS zijn fietsers een stuk gelukkiger dan gebruikers van andere vervoersmiddelen. Uit het onderzoek blijkt dat er een […] The post Fiets gebruiken als vervoermiddel maakt meest gelukkig appeared first on Fietsactueel.nl.
Lees verder...

Elektrische fiets onderweg opladen

31-07-2014

Het bedrijf Mihatra komt met een innovatieve oplossing: een fietstas met zonnecollectoren. Dat betekent dat uw elektrische fiets oplaadt tijdens het fietsen, maar ook als u een kopje koffie drinkt […] The post Elektrische fiets onderweg opladen appeared first on Fietsactueel.nl.
Lees verder...

Bijzondere fietsroutes in Gelderland

15-07-2014

Gelderland is een van de populairste fietsprovincies van Nederland. Niet onterecht, gezien de prachtige natuur en uitstekende fietsinfrastructuur. Ook hoogtepunten waaronder de omgeving van de uiterwaarden van de Waal rond […] The post Bijzondere fietsroutes in Gelderland appeared first on Fietsactueel.nl.
Lees verder...

Fiets een rondje met het pontje!

04-07-2014

  Vrijdag 4 juli 2014 Vanaf de eerste week van juli varen er weer 16 toeristische veerdiensten tussen de eilanden in het Zeeuwse Deltagebied. Zo ontstaan eindeloze mogelijkheden om de […] The post Fiets een rondje met het pontje! appeared first on Fietsactueel.nl.
Lees verder...

Top 10 mooiste fietsroutes door Nederland.

30-06-2014

Natuurliefhebber? Nederland kent heel veel mooie plekjes, die vooral met de fiets goed te bereiken zijn. Stap op uw fiets en geniet met volle teugen van het mooiste dat Nederland […] The post Top 10 mooiste fietsroutes door Nederland. appeared first on Fietsactueel.nl.
Lees verder...

Duurzaam op vakantie: fietsen langs natuurkampeerterreinen

11-06-2014

Een fietsvakantie is een van de meest duurzame manieren om vakantie te houden. Overnacht je dan ook nog op een Natuurkampeerterrein, dan zit het wel goed met je ecologische voetafdruk. […] The post Duurzaam op vakantie: fietsen langs natuurkampeerterreinen appeared first on Fietsactueel.nl.
Lees verder...

Lancering Greenchamp Bikes

10-06-2014

GreenChamp Bikes lanceert a.s vrijdag loopfietsen gemaakt van bamboe op kickstarter. De loopfietsen zijn voor kinderen in de leeftijd va 18 maanden tot 5 jaar, gemaakt van Bamboe met als […] The post Lancering Greenchamp Bikes appeared first on Fietsactueel.nl.
Lees verder...

Tips voor de fietsvakantie

01-05-2014

Ga je voor het eerst op fietsvakantie? Dit zal ongetwijfeld een keuze zijn waar je al langer over nagedacht hebt en waar je zo goed mogelijk op voorbereid bent. Toch […] The post Tips voor de fietsvakantie appeared first on Fietsactueel.nl.
Lees verder...


Bron: Fiets.nl